Enthousiaste adviseurs m/v gezocht!

BiBBi is een jong bedrijf en op de korte termijn op zoek naar nieuwe ondernemende adviseurs om de mooie producten van ons in de markt te zetten.  U kunt starten bij ons zonder investeringen te doen en gelijk vanaf dag 1 geld verdienen.  Wij geven een instapprovisie van 30%. Tevens zijn wij één van de weinige netwerkmarketingbedrijven die duidelijke afspraken maakt over provisies bij inactiviteit (provisies kunnen dan eventueel geheel of gedeeltelijk doorlopen, vraag naar de voorwaarden bij uw adviseur of BiBBi).

Wanneer u 1 of 2 dagdelen per week beschikbaar bent kunt u in ieder geval een mooie bijverdienste verkrijgen. Meer dagdelen kan uiteraard: het is loon naar werken.

adviseursafb

Heel interessant wordt de bijverdienste wanneer u meerdere mensen enthousiast maakt om uw team te komen versterken. U kunt samen met ons meegroeien naar een prachtige carrière.

Uiteraard wordt u begeleid door ervaren adviseurs. Er is gelegenheid om vrijwillig wekelijks productinformatie bij te wonen. U mag op deze informatiemomenten altijd een geïnteresseerde voor onze producten meenemen.

Contact opnemen
golf-1

Wij zoeken mensen:

  • Die het leuk vinden om met mensen om te gaan.
  • Die het een uitdaging vinden om andere mensen enthousiast te maken voor kwalitatief hoogwaardige producten.
  • Die willen werken in een bedrijf met een heel duidelijke basishouding van transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid.
  • Die beschikken over een auto.