Slaap beter en lekkerder met het juiste beddengoed. 

Ontdek wat een goede nachtrust voor je doet.

Slaap beter en lekkerder met het juiste beddengoed. 

Ontdek wat een goede nachtrust voor je doet.

BiBBi Beddengoed om te ontspannen

 

De wereld om ons heen wordt voortdurend drukker en er blijft steeds minder ruimte over voor voldoende ontspanning en een goede nachtrust. Terwijl deze essentieel zijn voor een goede gezondheid. Het is onze missie om jou een uitgeruster en gezonder leven te bezorgen.

Je hebt zelf ook invloed op jouw slaapkwaliteit. Vaak denken we als eerste aan een goed matras, maar je hoofdkussen en dekbedovertrek zijn ook van groot belang.

Door een prettig hoofdkussen lig je minder te woelen. Heb je het vaak te warm of juist koud in bed? Ontdek hieronder dan ons beddengoed, passend bij de seizoenen.

Klik hier voor meer informatie over de heavenly topper en het softly hoofdkussen

Assortiment dekbedovertrekken en kussenslopen

Onderschat de kracht van een comfortabel dekbedovertrek niet! Het is meer dan “alleen” een hoes voor je dekbed. Het staat in direct contact met je huid en daarom is prettig materiaal van belang.

Ga je voor heerlijk zacht en lekker warm? Kies dan voor onze Comfort Pluche lijn. Voor een iets dunnere variant met ultra zachte fluwelen touch, zit je goed met de Comfort Velvet lijn. Of ga je voor zijdezacht met een gladde finish en een luxe uitstraling? Dan is onze Comfort Fine Cool Soft geschikt voor jou. Met onze BiBBi Bedding lijn heb je beddengoed voor het hele jaar door, passend bij elk seizoen.

Positieve eigenschappen:

  • Heerlijk zachte en warme pluche vezels of juist koele en zijdeachtige vezels;
  • Duurzaam;
  • Klimaat- en vocht regulerend: Houdt warmte goed vast en geeft teveel aan warmte gemakkelijk af;
  • Neemt nauwelijks geuren aan;
  • Hypoallergeen en antibacterieel: Ideaal voor mensen met allergieën, huid- en/of luchtwegproblemen;
  • Kreuk- en strijkvrij;
  • Kleurvast.

Comfortabele hoeslakens. Slapen op wolkjes

Pluche Hoeslaken

Nooit meer in een koud bed stappen! Met onze pluche lijn heb je het gevoel alsof je op wolkjes slaapt. Ultiem warm en zacht slapen. Helemaal fijn voor de echte koukleum! Klimaat- en vochtregulerend en anti allergisch.

Fine Hoeslaken

Heerlijk zacht met een luxe uitstraling. De Fine lijn voelen heerlijk zacht aan en hebben een lichte glans. Elastisch en fijn in gebruik door de microvezels. Ook deze lakens zijn klimaat- en vochtregulerend en anti allergisch.

Begin de dag uitgerust door onze Heavenly Topper

Wil je het slaapcomfort verhogen? Dat kan je bereiken met een topper op jouw matras. Een premium uitwasbare topper die extra comfort, hygiëne en bescherming biedt op bed. Ga voor veerkracht, luchtigheid en kwaliteit. Lees hier meer over onze BiBBi Topper.

Een hoofdkussen die steun biedt en woelen voorkomt

Een heerlijk zacht en wasbaar kussen dat gedurende de nacht naar het lichaam gevormd kan worden. Wist je dat je zelf de vulling kan bepalen? Zo heb je altijd voldoende steun voor nek en schouder door het volume aan te passen. Voor de buitenhoes én de inhoud is 100 % hoogwaardige microvezel gebruikt.