Gastvrouwen of gastheren

Onze producten worden alleen verkocht via thuisdemonstraties of op een één op één afspraak. Onze adviseurs komen vrijblijvend overdag of ’s avonds bij u thuis en u nodigt daarvoor een aantal gasten uit. De adviseurs geven uitvoerige informatie en toepassingsmogelijkheden van de producten. Tevens laten de adviseurs tijdens deze demonstratie de producten voelen en testen door de gasten.

Bij de Comfort-Pluche beddengoedlijn heeft iedere adviseur van BiBBi een eigen uitleenset. U als gastvrouw/gastheer of uw gasten mogen zonder enige verplichting deze producten een paar nachten uittesten. De uitleenset komt terug bij de adviseur en hij/zij zal zelf dit beddengoed wassen, zodat de nieuwe gast er zéker van is dat het schoon is. Andere producten uit onze lijn gaan in overleg met uw adviseur.

Contact opnemen
gastvrafb
golf-1

Beloning

U als gastvrouw of gastheer wordt beloond voor het openstellen van de huiskamer met een afspraakcadeau t.w.v.  10 tot 15 euro en 10% van de omzet, vraag naar de voorwaarden bij uw adviseur of via het adres gemeld onder contact.

Uw gasten worden ook beloond met een mooi cadeau t.w.v. gemiddeld 5 euro per persoon wanneer zij een bestelling plaatsen.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens een leuke ongedwongen avond bij u thuis.