Ons bedrijf

Familiebedrijf

BiBBi is een familiebedrijf opgericht in februari 2016 door zussen Ria Daamen en Netty van Rijssen. Na jarenlange ervaring in de branche hebben zij hun kennis, ervaring en passie voor home en lifestyle producten verenigd in hun eigen bedrijf. BiBBi wil het leven in huis én buitenshuis comfortabeler en gemakkelijker maken door heerlijk zachte, duurzame en gebruiksvriendelijke producten te maken.

BiBBi staat als organisatie voor eerlijkheid, oprechtheid en betrouwbaarheid. Dit zijn de kernwaarden van het bedrijf en lopen als een rode draad door de organisatie. Niet alleen in het productieproces, maar ook in de relaties met onze verkoopadviseurs en leveranciers.

ProductenOTS100_label_11.HTR

BiBBi heeft een ruim aanbod in unieke en kwalitatieve producten voor jouw comfort en gemak thuis én buitenshuis. ​Met onze producten willen we ultiem comfort en gemak bieden in huis én buitenshuis met producten gemaakt van de beste microvezels.  BiBBi biedt Home, Bedding, Wellness en Cleaning producten gemaakt van superzachte en duurzame microvezels. Omdat microvezels ontzettend veel gebruiksvoordelen hebben ten opzicht van andere vezels:  

iconen_4
iconen_5
iconen_2
iconen_1
iconen_3

Wij ontwerpen onze producten zelf en laten ze produceren voor ons in het buitenland. Wij bezoeken onze fabrieken geregeld en zien toe op de juiste productie-en werkomstandigheden ter plaatse. Daarnaast beschikken onze fabrieken en producten over een Oeko-Tex label .

Verkoop

Sommige van onze BiBBi producten zijn zó uniek dat je zelf moet ervaren hoe bijzonder ze zijn. Wij geloven dus in een persoonlijke aanpak in de verkoop van onze producten. Omdat we graag (persoonlijk) uitleg geven en om consumenten de mogelijkheid te bieden om BiBBi producten uit te proberen verkopen wij niet in (online) winkels maar alleen via zelfstandige BiBBi adviseurs en kun je direct bij hen bestellen via onze webshopVoor meer informatie over het BiBBi adviseurschap klik HIER.

golf-1

BiBBi. Voor jouw comfort en gemak thuis én buitenshuis.