Gratis verzending in Nederland vanaf € 100,=

Meer tijd voor ontspanning door het gemak van BiBBi Cleaning. Easy. Green. Clean.

Meer tijd voor ontspanning door het gemak van BiBBi Cleaning. Easy. Green. Clean.

Perfect schoon, streep- en pluisvrij

Gemakkelijker, sneller en groener schoonmaken met perfect schoon en streep- en pluisvrij resultaat. Dat kan met onze BiBBi Cleaning lijn. Een schoon en opgeruimd huis zorgt voor rust en geeft een prettig gevoel.

Duurzaam schoonmaken doe je zo

Draag bij aan een beter milieu door schoon te maken met alleen (koud) water of eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen en minimaliseer het aantal plastic wegwerp schoonmaakflessen in de kast. Gebruik kwalitatieve doeken die langer meegaan door de sterke vezels.

Simpele daadkrachtige oplossingen voor het huishouden

Het huishouden is vaak een klus die wordt uitgesteld of waar tegenop wordt gezien. Door het te versimpelen met goede schoonmaak producten zorgen wij ervoor dat je meer tijd overhoudt voor de dingen waar jij echt van houdt. Ben je op zoek naar een manier om je huishoudelijke taken in een handomdraai af te ronden? We vertellen je ons geheim.

Maak jouw huis schoon met een starterskit

Allround clean set

Een complete set met schoonmaakdoeken die jouw routine makkelijker maken. Ontdek onze sterk reinigende microvezel doeken.

Kitchen set

Je servies stralend gepoleerd door onze Kitchen Set. Maak gebruik van onze kwalitatief hoogwaardige droogdoeken en theedoeken.

Power up set

Draag bij aan een beter milieu door schoon te maken met alleen (koud) water en eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen. 

Schoonmaakdoeken

Bekijk hier het uitgebreide assortiment doeken voor een schoon, streep-en pluisvrij huis.

Schoonmaakmiddelen

Milieuvriendelijke schoonmaak-middelen voor de grotere uitdagingen tijdens het schoonmaken

Vloeren

Glanzend schone vloeren in een handomdraai met onze Turbo Clean. Bekijk hier onze dweilen en wissers.

Keuken

Een groot formaat droogdoek voor de vaat en fijn om te gebruiken als handdoek.

Een schoner resultaat

Door de structuur van de vezels en doeken kun je veelal schoonmaken met alleen water. Je hoeft minder kracht te gebruiken én je maakt sneller schoon. BiBBi Cleaning heeft verschillende opties voor het reinigen van je huis. Van vochtig tot droogreinigen en effectief afstoffen.

Microvezel Dweil voor elk type vloer met wisser

Maak je vloer schoon met onze krachtige Turbo-Clean Vloerenwisser. Een innovatieve dweil met een draai- en sproeisysteem, geen gesleep meer met een emmer vol water. Van houten vloeren tot pvc of laminaat. Met onze microvezel vloerdweil kun je zowel nat als droog schoonmaken.

Ook aan onze trouwe viervoeters is gedacht. Voorkom afdrukken van vieze pootjes met de Doggy Dry.

Duurzaam. Sterke Vezel. Gemak.

Een fris en schoon huis! Geef micro organismen zoals bacteriën, schimmels en ziektekiemen geen kans. Met BiBBi Cleaning reinig je met gemak de vuilste oppervlakken. Vraag nu een demonstratie aan.