BiBBi Home, heerlijk zachte woondekens passend bij jouw interieur!

BiBBi Home, heerlijk zachte woondekens passend bij jouw interieur!

Pluche plaid om onder weg te kruipen

Ben je op zoek naar een heerlijk warme woondeken? In onze BiBBi Home collectie vind je verschillende soorten: de Pluche Home Blanket en de Pluche Plaid Piqué. Deze twee prachtige exemplaren zijn ideaal voor ‘s avonds op de bank of tijdens koude dagen.

Mooi. Lekker warm & superzacht

Wij snappen dat je op zoek bent naar een woondeken die voldoet aan jouw wensen. Je wilt graag een woondeken die mooi is, maar ook lekker warm. Het is prettig als het materiaal zacht is en groot qua formaat. Daarom hebben wij producten ontwikkeld die hieraan voldoen. Bij BiBBi staat kwaliteit en comfort voorop. Wil je graag een plaid kopen met een luxe uitstraling? Laat je inspireren!

Zachte plaids als speelkleed

Speelt jouw kleintje graag op de grond? Met een pluche speelkleed raak je niet uitgespeeld. Het is heerlijk zacht en dat geeft een fijn gevoel! Door de kwalitatieve microvezels klop je zand, stof en haren er zo uit.

Zacht. Warm. Anti Allergie.

De BiBBi Home collectie is gemaakt van superzachte pluche vezels die over unieke eigenschappen beschikken. De woondekens zijn klimaatregulerend, waardoor de warmte goed wordt vast gehouden. Het teveel aan warmte wordt juist gemakkelijk afgegeven. 

De plaids hebben vele gebruiksfuncties, waardoor ze op verschillende plekken in huis liggen. De structuur van de vezels zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen en geen onaangename geuren aanneemt.