Gratis verzending in Nederland vanaf € 100,=

Jouw leven comfortabeler en gemakkelijker in huis.

Een familiebedrijf

BiBBi is een familiebedrijf opgericht in februari 2016 door zussen Ria Daamen en Netty van Rijssen. Na jarenlange ervaring in de branche hebben zij hun kennis, ervaring en passie voor home en lifestyle producten verenigd in hun eigen bedrijf. BiBBi wil het leven in huis comfortabeler en gemakkelijker maken door heerlijk zachte, duurzame en gebruiksvriendelijke producten te maken.

Het is onze missie om jou een uitgeruster en gezonder leven te bezorgen door producten te bieden die zorgen voor beter slapen, meer ontspanning en gemak in huis.

BiBBi staat als organisatie voor eerlijkheid, oprechtheid en betrouwbaarheid. Dit zijn de kernwaarden van het bedrijf en lopen als een rode draad door de organisatie. Niet alleen in het productieproces, maar ook in de relaties met onze verkoopadviseurs en leveranciers.

Onze producten


BiBBi heeft een ruim aanbod in unieke en kwalitatieve producten voor jouw comfort en gemak in huis. ​Met onze producten bieden we ultiem comfort en gemak met producten gemaakt van de beste materialen. Met onze Bedding, Home, Wellness en Cleaning producten bezorgen wij jou een betere nachtrust, meer ontspanning en gemak in huis. Veelal gemaakt van superzachte en duurzame microvezels.

Bedding

Wellness

Home

Cleaning

Duurzaam. Kwaliteit. Gebruiksgemak

Ben je bekend met microvezel producten? Ontdek de vele gebruiksvoordelen ten opzichte van andere vezels.

  Sterke en kleurvast vezels. Je spullen gaan langer mee.

  Nemen veel vocht op en drogen snel

  Anti-allergeen en anti-bacterieel

 Eigen productie

Wij ontwerpen onze producten zelf en laten ze produceren voor ons in Europa en Azië. Wij onderhouden goede relaties met de fabrieken en zien toe op de juiste productie-en werkomstandigheden ter plaatse. Daarnaast beschikken onze leveranciers en producten over een Oeko-Tex label.

 

Ervaar de unieke eigenschappen van BiBBi

Wij zijn ervan overtuigd dat ervaren doet geloven. Dus maken wij het je graag gemakkelijk om onze producten uit te proberen en te ervaren hoe bijzonder ze zijn. Daarom komen we graag bij je langs om onze producten te demonstreren. ​ ​

Tijdens een één-op-één afspraak of tijdens een gezellige avond met je familie en/of vrienden komen we graag al onze producten demonstreren en kun je onze producten zelf ervaren. En als je wilt kun je onze producten zelfs een aantal dagen uittesten zonder enige verplichting.​ Bij een groepsdemonstratie maak je ook nog eens kans op geweldige kortingen op je favoriete producten.

Word BiBBi Expert

 

Wil je je eigen tijd indelen?
 Zelf je uren bepalen?
 ​Wil je als zelfstandige werken, maar zonder investeringskosten en risico’s?​
 Zoek je een baan waarin je kunt groeien en ontwikkelen?​
 En weet je hoe je je netwerk kunt bereiken, enthousiasmeren en uitbreiden?​

Ja, dat wil ik!

Werken met BiBBi.

Wij zoeken flexibele, enthousiaste en gastvrije mensen door heel Nederland die op zelfstandige basis BiBBi producten in de markt willen zetten door middel van directe verkoop binnen het eigen netwerk. ​

Je bent vrij om te bepalen hoe je je producten verkoopt en promoot. Dit kan door middel van één op één afspraken met klanten of bijvoorbeeld online via sociale media of je eigen website. Maar ook tijdens thuis demonstraties of op beurzen en evenementen. ​

Als BiBBi adviseur ben je productexpert, geef je persoonlijk advies aan klanten en promoot je je producten zowel offline als online via het eigen netwerk. ​

Contact opnemen

Nieuwsbrief